Geluk is geen station waar je aankomt, wél een manier om te reizen!

Op Je Geluk coaching is opgericht door mij, Lydia Maathuis-Gerritsen. Ik ben in 1975 in Rotterdam geboren, hier woon ik nog steeds. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen, een HBO-gediplomeerd coach en gespecialiseerd in senioren en mantelzorgers. Ik werk vanuit een holistische en sociale benadering. Dit houdt in dat ik de mens in zijn of haar totaliteit zie. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel en sociaal. Deze verschillende invalshoeken maken de mens. En vanuit de verschillende invalshoeken benaderen we samen de coachvraag. We onderzoeken vanuit een sociale benadering wat nodig is op welk vlak of welke vlakken om (opnieuw) in balans en in je kracht te komen. 

Als Seniorencoach behaalde ik in 2021 het diploma HBO Ouderenzorg. Een opleiding gericht op de “nieuwe zorg” in de “nieuwe tijd van zorg en welzijn”. Ik werk ruim 10 jaar in het Sociale Domein en het ouderenwelzijn. Startend als vrijwilliger naast mijn kantoorbaan en hierdoor sinds 2021 volledig  omgeschoold tot professional. Ik begeleid en ondersteun ouderen en hun naasten in de thuissituatie en ook ouderen die naar een dagbesteding komen. De zorg en ondersteuning van mensen die met dementie te maken hebben, is belangrijk voor mij. Dit doe ik vanuit de Sociale Benadering. Samen kijken naar wat wél kan om (terug) in de kracht te komen en sterker te worden aan de hand van specifieke coachvragen. 


Terug in mijn kracht kwam ik zelf begin 2021 na een periode van stress en burn-outklachten door het roer volledig om te gooien. Na 20 jaar commerciële en hoge MT functies bij grote concerns, was ik er klaar mee. Ik werd er niet meer blij en gelukkig van. Sterker nog: ik was helemaal niet blij, erg ongelukkig, ziek en op. Gelukkig vond ik een hele fijne coach die mij begeleid heeft terug in mijn kracht te komen en sterker dan ooit te worden. Ik was én ben weer echt Blij, Gelukkig en Gezond en ben gaan doen waar ik Blij, Gelukkig en Gezond van blijf. Anderen mensen helpen in hun kracht te staan. Betekenisvol zijn voor een doelgroep die mij echt aan het hart ligt. Ouderen, voor wie ik het verschil wil en kan maken, die mij energie geven, omdat ze zoveel te vertellen en te bieden hebben en die mijn energie krijgen, omdat ze dat verdienen.

Ik ging voor mijn GELUK. En dat gun ik u ook. Op Je Geluk naar een mooi, krachtig en zingevend bestaan! Op een duurzame en passende manier voor u. Ik ben oprecht betrokken, heb humor, maak de verbinding en ben intrinsiek gemotiveerd om samen op uw reis te gaan en u hierin te begeleiden. Vanuit kennis en kunde en met liefde en aandacht zodat eigen krachten zich kunnen openbaren. Ieder mens is hierin uniek. Iedereen heeft een eigen verleden en daarmee rugzak. Ik maak de verbinding om een relatie op te bouwen. De relatie als interventie is een krachtig instrument om iemand (weer) in zijn of haar kracht te helpen.

Wilt u ook (weer) gelukkig zijn? Neem snel contact met me op voor een gratis intake. 

Lydia